Vragen over
de papercrib?

Klik hier!

Papercrib

De duurzaamste babywieg van dit moment!
En je kan hem zelfs customizen!

100% Recyclebaar

De Papercrib is geheel gemaakt van recyclebare materialen. Wel zo goed voor hun toekomst!

Oersterk karton

Het mag dan karton zijn, ook als uw kind een zware bevalling was is dat geen probleem voor de Papercrib!

Lichtgewicht constructie

Het lichte materiaal zorgt ervoor dat de crib eenvoudig mee te nemen is. Woon je 10 hoog en is de lift stuk? Geen probleem!

Snel in elkaar te zetten

Door de ingenieuze constructie is de Papercrib gemakkelijk en snel op te zetten!

De babywieg voor de toekomst!

Officieel CE-gekeurd – Dutch Design – Handig om mee te nemen

 

vanaf

€100

 

 

 

vanaf

€120

 

 

 

vanaf

€160

 

 

 

vanaf

€100

 

 

 

vanaf

€120

 

 

 

vanaf

€160

 

 

Waarom de Papercrib?

Omdat je geeft om de toekomst van je kind. Omdat je als kind ook al droomde over hoedjes van papier. Of omdat je gewoon verliefd bent geworden op het hippe ‘Dutch’ design van de Papercrib. Er zijn tal van goede redenen te bedenken waarom de Papercrib voor jou geschikt is!

Voor hun toekomst.

Je wilt natuurlijk dat jouw kinderen opgroeien in een mooie wereld. De recyclebare Papercrib is een duurzaam alternatief met een kleine voetafdruk.

Officieel CE-gekeurd

Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste voor je kind. Daarom voldoet onze Papercrib aan de allerhoogste normen en is hij professioneel CE-gekeurd.

Weinig ruimte?

De Papercrib kent een zeer compact ontwerp waardoor hij zelfs op het kleinste kinderkamertje past. Daarnaast is hij eenvoudig op te bergen als hij in de weg staat!

Veelgestelde vragen

Hoe vaak kan ik de wieg gebruiken?

Veel mensen denken dat het wiegje voor eenmalig gebruik is. Dit is absoluut niet waar. Je kindje slaapt er waarschijnlijk de eerste 6 maanden in. In die maanden kan je het babywiegje vaker in en uit elkaar halen als je het wiegje bijvoorbeeld mee wilt nemen. In 5 minuutjes is dit gepiept. Wanneer je kindje te groot is geworden, stap je over op een ledikant. Zorg dat je de verpakking (doos en karton) bewaard zodat je de wieg weer netjes kan inpakken. Leg het wiegje hoog en droog weg en je kan hem zo vaak gebruiken als jij maar wilt. Wij hebben het wiegje 20 keer in en uit elkaar gehaald en de kwaliteit is niet minder geworden. Wil je 20 kindjes, dan kunnen ze allemaal in deze wieg slapen als je er netjes mee omgaat.

Hoe zwaar is het wiegje?

De Papercrib is zo licht als een veertje. Hij weegt inclusief verpakking maar 5 kilo. Super makkelijk te verplaatsen dus. Ook is het handig om hem naar beurzen mee te nemen. Je vouwt hem makkelijk in elkaar en met 1 hand neem je hem mee. De lichtheid heeft geen gevolgen voor de stabiliteit. Hij is zo ontworpen en gekeurd dat de wieg absoluut niet zo maar kan omvallen.

Is de wieg wel veilig?

Dit is de meest voorkomende vraag en hier kunnen wij heel duidelijk in zijn. Ja, onze wieg is absoluut veilig en misschien wel veiliger dan de meeste wiegjes die niet gekeurd zijn. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom hebben wij onze wieg officieel laten keuren. De eisen die opgesteld zijn door de NEN zijn erg streng. Je krijgt namelijk echt niet zo maar een certificaat en daarom voldoen veel wiegjes niet aan alle normen. Onze wieg voldoet wel en daarmee kunnen we met 100% zekerheid zeggen: “Onze wieg is absoluut veilig verklaard”.

Hoe groot is het wiegje?

De maximale lengte is 93cm. De maximale breedte is 66cm. De totale hoogte is 89cm. De hoogte tot het matrasje is 55cm.

Hoe groot is de doos?

98cm x 69,5 cm x 11 cm

Kan de wieg ook uit elkaar gehaald worden?

Ja, dat kan. Je haalt het wiegje uit elkaar op dezelfde manier als je hem in elkaar gezet hebt maar dan andersom natuurlijk. Als je dit normaal doet, blijft het wiegje in goede staat en kan je hem vaker gebruiken. Bewaar de doos en het karton om hem weer netjes in te pakken.

Kan ik de wieg nog een keer gebruiken?

Ja, dat kan zeker. De wieg kan (mits je er zorgvuldig mee omgaat) onbeperkt in en uit elkaar gehaald worden. Dus voor 4 kindjes op rij, binnen 1 gezin, moet het zeker lukken. Bewaar het wiegje wel in de doos op een droge plek dus niet in de schuur.

Kan ik de wieg van Papercrib ergens in een winkel bekijken?

Mocht je twijfelen over het wiegje, dan mag je deze natuurlijk altijd komen bekijken op ons kantoor in Amsterdam. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!

Tot hoeveel weken kan ik de wieg gebruiken?

Je kindje mag erin slapen tot het niet meer veilig is. Dit zal voor elke baby anders zijn maar gemiddeld kan een baby er 4 maanden veilig in slapen. Als je baby gaat draaien, zich kan optrekken of te groot wordt, moet je overstappen op een ledikantje.

Hoe groot is het matrasje dat er in hoort?

Papercrib heeft de afmetingen (80 x 40) van een standaard wiegmatrasje aangehouden.

Is er gereedschap nodig om de wieg in elkaar te zetten?

Nee, je schuift alles makkelijk en snel in elkaar. Super handig als je hem mee wilt nemen ergens naar toe. Veel kleine ondernemers die op beurzen staan, hebben een Papercrib om een wiegdeken, wieglaken of een wieghoeslaken ten toon te stellen. Makkelijk in en uit elkaar te halen en mee te nemen.

Kan ik de wieg retour zenden en moet ik dit zelf betalen?

Je kan de wieg retour zenden mits deze niet is uitgepakt en wanneer je hem niet zelf ontworpen hebt. Heb je de wieg al uit zijn verpakking gedrukt, dan kun je deze helaas niet meer retourneren. De verzendkosten van het geretourneerde product zijn voor eigen rekening.

Heb je nog andere vragen over de Papercrib?

Wij nemen graag je twijfels weg! Als je denkt dat de Papercrib iets voor jou is, stuur ons gewoon even een berichtje!