KarTent zoekt een supermarketingheld in amsterdam!

 

Ben jij een creatief multitalent en altijd op de hoogte is van de laatste socials? Ben jij een enorme socialmedia koning(in)? Volg je daarnaast ook nog een studie richting marketing of communicatie? Zoek jij een inhoudelijke stage bij een jong en tof bedrijf? Stop dan maar met zoeken..

Wat ga je doen
Wij willen graag een goede ‘engagement’ hebben met de gebruikers van onze KarTentjes en onze klanten van de webshop. Daarom zijn we constant bezig met het betrokken houden van onze community via social media, verhaal en film. Wij zetten ons keihard in voor duurzaamheid, omdat wij geloven in een circulaire toekomst! Dit verhaal willen wij graag op de juiste manier bij onze bezoekers bezorgen, en daarom zoeken we een creatieve, enthousiaste marketing en communications stagiair die ons daarmee kan helpen! 

Over KarTent

KarTent is een jong, ambitieus bedrijf in Amsterdam. Het viel ons op dat op festivals heel veel tenten voor oud vuil worden achtergelaten. De impact hiervan is groot en de afvalbergen die achterblijven op de festivalcampings zijn dan ook enorm. Hierom hebben wij een recyclebaar, kartonnen alternatief ontwikkeld: De KarTent, een 100% recyclebare kartonnen festivaltent. We bieden de tenten vooropgezet aan, zodat onze bezoekers alleen maar hun tentje op hoeven te zoeken!

Na een leven als festivaltent maken wij van deze tenten hele toffe nieuwe producten. Op deze manier zijn we super circulair. 

Meer info over KarTent vind je op onze website: www.kartent.com