Become a superhero!

Bij KarTent zijn we altijd op zoek naar enthousiaste doorpakkers die ons kunnen helpen. Gezonde beweging in de frisse buitenlucht; daar is natuurlijk nog nooit iemand slechter van geworden. En das niet alles, want er zijn nog veel meer voordelen aan om je bij ons aan te melden als superhero!

 

De inschrijving voor de superheroes is weer geopend!

Het leven is een feest!

Wat is er nou mooier dan een festival? Veel festivals! Bij KarTent kunnen we ‘t weten; niet voor niks staan we op meer dan 80 evenementen per jaar. En zo slecht is dat niet hoor. Sterker nog; we durven te beweren dat de evenementensector één van de leukste plekken is om te werken! We vinden dan ook dat we de mooiste baan van de wereld hebben! Nouja, na astronaut natuurlijk.

Jouw soort festival

Met meer dan 80 evenementen per jaar is er voor ieder wat wils. Of je nou houdt van Hardstyle, Hardrock of gewoon harde regen, eigenlijk is alles mogelijk. We gaan dus heus wel naar een festival dat jij leuk vind. En als er een festival is dat bij jou minder in de smaak valt, dan ga je toch lekker niet mee?

Een waardevolle ervaring!

Meehelpen bij KarTent is natuurlijk vooral heel leuk. Maar das nog niet alles. Buiten dat leer je ook alles over het bruine goud; karton. Puike kennis om paraat te hebben als je dakloos raakt en een waardevolle toevoeging op je CV. Leer andere helden kennen en heb samen de tijd van je leven. Heb je aspiraties om te werken in de event-industrie? Dan is dit een ideale kans om een kijkje achter de schermen te nemen!

Doorgroeimogelijkheden

Ons jonge bedrijf groeit snel, en we zijn altijd op zoek naar goeie mensen om ons bij te staan in de bedrijfsvoering. Als je enthousiast wordt van het werken voor ons, en wij van jou, is er dus een dikke kans dat er meer voor je in zit! Zo kun je op de termijn meer verantwoordelijkheden opbouwen en meer salaris gaan verdienen.

 Wat zijn de werkzaamheden?

Vooral karton schillen en papier doppen. Verder willen we dat je tijdens de werkzaamheden ons revolutielied ‘1-2-3-4 tentje van papier’ zingt, en altijd je ‘I love cardboard’ button op je borst draagt. Doe je dit niet, dan moeten we je helaas naar de ‘time-out tent’ sturen!

Welnee, de werkzaamheden bij KarTent zijn natuurlijk veel leuker. Er zijn verschillende taakjes waar we jou bij nodig hebben! Natuurlijk de op-en afbouw van de tenten, maar ook tijdens het festival is het leuk om voor KarTent te werken! Zo help je bij het inchecken van de bezoekers of bied je bijvoorbeeld onze gasten de mogelijkheid om hun tent te ‘pimpen’. Met oud karton, verf en markers maakt iedereen z’n eigen tentje uniek. Wil jij de bezoekers (en jezelf) een zo leuk mogelijk festival geven? Dan is dit perfect voor jou!

de kartonnen revolutie!

Als je ons helpt bij de kartonnen revolutie wordt je daar uiteraard vorstelijk voor beloond.  Je krijgt je het hele weekend toegang tot het festivalterrein en een kartonnen paleisje tot je beschikking. Verder is er zoveel karton als je wilt, mag je ons befaamde ‘superhelden shirt’ dragen en vergoeden we ook nog eens je reiskosten!

Dus:

  • Hou je van festivals, maar zit je krap bij kas?
  • Hou je van karton, maar zijn je bananendozen niet genoeg?
  • Hou je van slapen,  maar niet als er een feestje is?
  • Hou je van gezelligheid, maar heb je thuis geen vrienden?
  • Ben je milieuvriendelijk, maar hou je wel van lang douchen?

Dan is KarTent the way to go!

Wat houdt je nog tegen? Maak deze zomer onvergetelijk en schrijf je in als superhero bij KarTent!