KarTent Junior
bestel 'm hier sun png

KarTent Junior

Een nieuw familielid bij KarTent! Bij KarTent kregen we vaak de vraag of we een kinderversie konden maken. Dat hebben we dus maar gedaan: Een opvouwbare, transporteerbare tent, speciaal voor thuis!

Versier je tent!

Maak je tent uniek door erop te tekenen, schilderen of te stickeren. 
Want wat is er nou leuker dan je eigen tent ontwerpen?!

Vier keer plezier!

Wist je dat je je tentje tot wel 4 keer opnieuw kan versieren?! Wanneer de buitenkant is ondergekleurd, kun je het dak makkelijk omdraaien en opnieuw beginnen! Doordat de bodemplaat en het dak exact hetzelfde zijn, kan dit twee keer worden gedaan. Zo heeft ieder kind zijn eigen tent!

Kamperen in de achtertuin!

Een spannend nachtje kamperen in de achtertuin met vrienden of vriendinnen, de KarTent Junior is ideaal voor een logeerpartij onder een heldere sterrenhemel! 

Zorg er wel voor dat de weersvoorspellingen goed zijn, de KarTent Junior is namelijk niet zo waterbestendig als de gewone KarTent! Niet kamperen bij regenachtig weer dus!

Het ideale speelformaat!

De KarTent junior is ietsjes kleiner dan de 'gewone' KarTent en daarmee perfect geschikt als speeltent! Groot genoeg om in te liggen, maar klein genoeg om in de woonkamer te passen! Ondanks het kleinere formaat is hij verrassend ruim: er passen maar liefst 14 kinderen in de KarTent Junior!!